Осте стебі бобувізники — людитрамваї — людиавтомобілібілібігорух рухобігирухливобігиberceus* каруселіеліліліпути велетнідиму стальпалятьпахпахкапахітоскадим синійчорний димпускаютьбензинчаду благатькохать кахикатьжиттєдатьжиттєрухжиттєбе-нзинавтотрам.23.
V. 1914.
Київ