Сірий вихор пронісся над моїми будовами
Сірий вихор мої будови звалюючи.
Пройнявсь містично він огненними словами
Пройнявсь огненними словами, тугу спалюючи.
Блиснув опівночі пожарами беззразковими.
Гудів і тріскав, цілу ніч не змовкаючи.
Язиками і пасмами червоними
Мене за душу, мене за багрову душу торкаючи.***