Безумить грюкамирозривається метальскрипить ріже стальбрязкотах руйнуїверескливість машинитьлоскіт автоспівають шинисиренить зойкністьпохапливить тупотіннянезримлять крилатріпотігамір залізних експериментів.***
1 min read
СлушатьВірш “Безумить грюками”
0
0
75
Give Award
Семенко Михайль
Стихи Семенко Михайля. (31 декабря 1892 — 23 октября 1937) — украинский советский поэт, основоположник и теоретик украинского футуризма. Автор с…
Other author posts
Вечірній пароход
Я дививсь учора ввечері на З якої зійшов льод Пожар на заході давно вже І прийшов вечірній пароход…
Запрошення “Ви знаєте”
Ви знаєте Прекрасний краєвид з гори Батиєвої Ви, певне, не були там ніколи Не гуляли по сніго-білому полю…
Заклик
Не будьте, не будьте такими затурбованими На Хрещатику ніччю немає хмар Не робіть, не робіть обличчя зосередкованими, Викиньте кишеньковий словар…
Пожовклі зшитки
Скільки, скільки пожовклих зшитків, Скільки пожовклих мрій Дорогі, рівненькі рядочки —серця мого відбитки, Юнацькі благословіння Неіснуючій Сестрі…
Comments
You need to be signed in to write comments