По мотивам І. Губермана
Як безглуздо вийшло народитися
в божевільній, дивній стороні;
набуваєм звичку ми гордитися
тим, що виживаємо в гівні.
Оригінал
Какое нелепое счастье родиться
в безумной, позорной, любимой стране,
где мы обретаем привычку гордиться,
что можно с достоинством выжить в гавне.