Я не хочу мати нічого спільного із людьми, які занесли у моє життя - Негатив.
Нехай у них все буде добре, але без мене.
©Альбіна Діденко
Я не хочу мати нічого спільного із людьми, які занесли у моє життя - Негатив.
Нехай у них все буде добре, але без мене.
©Альбіна Діденко