За мотивами І. Губермана
Як вся країна захотіла дуже
з гівна нагально-швидко вилізати,
чи складно уявити, милий друже,
які навколо віють аромати?
Оригінал
Когда однажды целая страна
решает выбираться из говна,
то сложно ли представить, милый друг,
какие веют запахи вокруг?