Розквіт наших чудес,
Рими наших пісень,
Віддай мені все, що є,
І ми розпочнемо день.
За кожним обертом колеса
Чути таємну мантру,
За кожним знайомим голосом -
Драми з романів Сартра.
За кожною посмішкою - лезо,
За квіткою - змії отруйні,
Але й правда не щезне,
Хоч життя може бути нечуйним.
Розквіт наших доріг,
Сила всіх молитов,
Золотом вкритий сніг,
Снів пророчих альков.