Дивно.
Відчувати що ти дивна дівчина, яка шукає свої
дива.
Я не є людина.
Мені подобається бути листям.
Маленьким витвором Творця, який створив мене
такою.
Непомітною.
Літаючою.
Із однієї долоні в іншу.
Розчавленою.
Людськими слідами.
До крові.
Боляче.
І в цьому є сенс.
Через розчавлення ти ростеш.
Вірою.
Яка захищає не від болю.
Від жалю.
Через цю метафору розумієш, як складно бути
людиною.
У порівнянні з листям.
Людину любити важко.
Та обирає каміння. Щоб розчавити. Своє серце.
Я обираю листя. Щоб знайти диво.
Оком.
У напівтемряві. Серед сонця.
Дивно, дивна дівчина.
Чого ж я не така як всі?
Стисло: "Невидимість".
Дивина.