К Иисусу Христу ( К Спасителю-Помазаннику )
И днём и ночью,
Ты благосклонен,
И днём и ночью,
Ты первороден.
И днём и ночью ,
Свет во мне ,
И на яву
И во благом сне .
И будет радость,
И добра счастье ,
Жизнь моя удача ,
Родителей ,
Благая жизнь,
И моего рода ,
В тысяч лет прилив .
( Божественный Поэт,Монах-Странник,Богослов,Экономист,Социолог,Культуролог,Историк,Режиссёр Театра и Эстрады и другое )
Дмитриев В.В"Светлый"
2020
Στον Ιησού Χριστό (Προς τον Χρισμένο Σωτήρα)
Μέρα και νύχτα,
Είσαι καλοπροαίρετος
Μέρα και νύχτα,
Είσαι πρωτότυπος.
Μέρα και νύχτα ,
Φως μέσα μου
Και στην πραγματικότητα
Και σε ένα καλό όνειρο.
Και θα υπάρχει χαρά
Και καλή ευτυχία
Η ζωή είναι η τύχη μου
γονείς,
Καλή ζωή
Και το είδος μου
Σε χίλια χρόνια η παλίρροια.
(Θείος Ποιητής, Μοναχός-Περιπλανώμενος, Θεολόγος, Οικονομολόγος, Κοινωνιολόγος, Πολιτιστικός, Ιστορικός, Σκηνοθέτης Θεάτρου και Ποικιλίας και άλλα)
Dmitriev V.V. "Light"
2020
Հիսուս Քրիստոսին (Օծյալ Փրկչին)
Օր ու գիշեր,
Դուք բարեհաճ եք
Օր ու գիշեր,
Դուք օրիգինալ եք։
Օր ու գիշեր ,
Լույս իմ մեջ
Իսկ իրականում
Եվ լավ երազում:
Եվ ուրախություն կլինի
Եվ բարի երջանկություն
Կյանքն իմ բախտն է
ծնողներ,
Լավ կյանք
Եվ իմ տեսակը
Հազար տարի հետո ալիքը.
(Աստվածային բանաստեղծ, վանական-թափառական, աստվածաբան, տնտեսագետ, սոցիոլոգ, մշակութաբան, պատմաբան, թատրոնի և էստրադային ռեժիսոր և այլն)
Դմիտրիև Վ.Վ. «Լույս»
2020 թ
To Jesus Christ (To the Anointed Savior)
Day and night,
You are benevolent
Day and night,
You are original.
Day and night ,
Light in me
And in reality
And in a good dream.
And there will be joy
And good happiness
Life is my luck
parents,
Good life
And my kind
In a thousand years the tide.
( Divine Poet, Monk-Wanderer, Theologian, Economist, Sociologist, Culturologist, Historian, Theater and Variety Director and more)
Dmitriev V.V. "Light"
2020
Источник: https://ryfma.com/p/6ZfXAGD4KFgiQjskk/k-iisusu-khristu-k-spasitelyu-pomazanniku