По мотивам І. Губермана
Ми усі під Богом ходим голими,
І слідкує Він за організмами:
Щастя дасть маленькими уколами,
А печалі – відерними клізмами.
Оригінал
Все мы перед Богом ходим голыми,
И пастух следит за организмами:
Счастье дарит мелкими уколами,
А печали – длительными клизмами.