Оно што ми треба је:
комадић хлеба
парче неба
зрак сунца
мало снаге
довољно воље
јастук од снова
постеља од трава
дани без суза
мирис мимоза
живот пун воље
делић среће
и пар осмеха
од правих пријатеља.
Један би осмех да поклоним
и један бих да добијем
као дар.ништа више,
пријатељи драги.
Мени је искрен осмех пријатеља
довољан за срећу
довољан за осмех
довољан за радост
довољан за наду.
И нећемо дозволити
никада и никоме
да наше пријатељство сруше
или да нам га
зли непријатељи украду…