За мотивами І. Губермана
Ми зберегли усю дрімучість
Російських поколінь давнішніх,
І додали до них пахучість
Духовних виділень невтішних.
Оригінал
Мы сохранили всю дремучесть
былых российских поколений,
но к ним прибавили пахучесть
своих духовных выделений.