— У вас зуби є, дідусю? — онучок питає.
Дід журливо посміхнувся: — Давно вже немає.
Це почувши, хлопченятко зраділо без краю:— Тоді пряник потримайте, а я пострибаю.
— У вас зуби є, дідусю? — онучок питає.
Дід журливо посміхнувся: — Давно вже немає.
Це почувши, хлопченятко зраділо без краю:— Тоді пряник потримайте, а я пострибаю.