По мотивам І. Губермана
Мороз суворий до подруг по віку.
Від вітру ніжність стала холодніше,
злітають пелюстки з зів'ялих квітів,
і робляться шипи на них видніше
Оригінал
Суров к подругам возраста мороз,
выстуживают нежность ветры дней,
слетают лепестки с увядших роз,
и сделались шипы на них видней.