why do I care
when all i can do is hurt?
Why do I smile
when all i can do is cry?
Why do I hold on
When all i can do is let go?
Why do I dream
when all I can do is sleep?
Why do I love;
when all I can do is hate?
Why am I still here
when all I want is to disappear...