Please don't leave
cause i'm not ready to be alone
Please don't hid
cause i cant find you on my own
Please don't laugh;
cause all I want to do is cry
please don't hate
cause all i can do is try
Please don't run;
cause all I do is fall
Please don't love;
cause I should be your all