Не плач,
моя рідна,
не плач,
коли біль невпинний.
Молись красиво,
молись,
коли ти щаслива.
Радій щосили,
радій,
бо в тобі є сила.
Залиш незнайомців,
залиш,
небажаних мовчки.
Іди, дівчино,
іди,
до джерела вірно.
Омий своє личко,
омий,
свою душу гідно.
Чаруй кохано,
чаруй,
коханого вічно.
©Альбіна Діденко
Картина - Роберт Даулінг - молодший
Декламация стихотворения уже на моём канале.
Стихотворение только на украинском языке!
Ссылки указаны в описании моей авторской страничке.
Дякую вам за Увагу та Бажання кохати красиво.
Всього найкращого бажаю.