Нові дні,
А хмари ті й самі -
Важкі, ледь скуйовджені
Риси обличчя неба.
Творити
Ритми небес
Можуть і хмари -
Прості, непомітні,
Та водночас
Незмінно,
Кричущо
Глибокі.
Нові роки,
А хмари
Говорять то перисто,
То грізно
З людьми,
Але ті їх не чують.