Було біля моря весело,
Цокотіли камінці.
Так легко гнулись
У міцній руці.
Дратись на скелю
У вогкий чагарн’ик.
Вдивлятись у даль отруєну,
Де острів зник.
Почуватись маленьким хлопчиком,
Бігать, радість, мов у сні.
Жити б так і ночі
Дні!6.
II. 1917.
Владивосток