Чому я веселий коли знаходжу
Закоханий в павзи я люблю павз дивну
Я захвату лірик поет буйних павзміж віршем і
Я мрійник фантаст ще більше ще
Я страждання поет і радості після
Я муки поет і захвату після смертельної
Я ніжний мов очі м’який як коханкишовкові
Я мрійник фантаст поет білих гартів і
Я лірик і трамп поет дзвінких арійі павз співострунних палкого кохання.27.
II. 1916.
Tramp — бродяга (англ.).