Притча про те, як важливо на шляху до своїх цілей поєднувати дію і думку, адже ні те ні інше окремо не приведе до успіху.
Other author posts
Йдемо до посту.
Вірш Галини Потопляк, що зачіпає деякі, часом непомітні аспекти нашого посту. …
І мертвим і живим і ненародженим братам
Одна з найвідоміших поем У "Кобзарі". Що на мою думку є дороговказом, як сьогодні, так і в минулі століття для братів українців на шляху до щастя у нашому краї. …
На прогулянці з мулом
Притча. Яскравий приклад того, як суспільна думка може бути шкідливою для наших справ. …
Кавказ
Поема Тараса Шевченка "Кавказ" …
Comments
You need to be signed in to write comments