За мотивами І. Губермана
Клімат, що в російськім полі,
не псує жидів нітрошки:
скільки ми їх не пололи,
все цвітуть - немов волошки.
Оригінал
Русский климат в русском поле
для жидов, видать, с руки:
сколько мы их не пололи,
все цветут - как васильки.