Весняний день.
Вологий вітер.
Хмари.
Гримлять струмки.
Ламаються льоди.
Граки в садах влаштовують базари.
В полях — озера талої води.
То дощ.
То сніг.
То пролісків іскринки.
То перший грім.
То пломінка
Усе мінливе, наче настрій жінки:
Не добереш, чого чекать за мить.