Не прилетів птахдо гілки, виднона ній тільки місцедля його ніг, довкругинеї порожнечу, подібнудо саду, купи білогоповітря, ширші вгорі, балянсуютьсяна її кожній бруньці.
Хтось приклав тисячухолодних дзеркалдо неї, і в кожнімвона не ворушиться, немовописана словами на папері.