Немає Бога, якнемає причини плакатичи сміятися, усевідбувається так, якмогло б не відбуватися, усеіснує так, як могло б неіснувати, порожнечу можнаназвати антиречовиною, предмети —антидірами.
Страшне плетиво окружаєнас, часамистискається довкругинашого горла — вузли зішнурів і щілин, петліз обіймів і самоти.