Обожнюю розглядати ілюстрації із казок які розраховані не тільки для дитячої аудиторії, а й і для дорослих усіх вікових категорій.
Отже.
Завітала у свою улюблену бібліотеку.
За дозою позитивного мислення.
Бо ці романи про кохання мене особисто вже не чіпляють.
Я хочу повернутися у Дитинство.
Там де немає війни та червоної люті в наших нажаль серцях.
І натрапляю на цікавинку.
Звісна річ це мене заохочує тільки.
Юстина Беднарек "Неймовірні пригоди Десятьох шкарпеток
(чотирьох правих і шістьох лівих)".
Окремо виділяю і ілюстратора, завдяки якому ця книжка побачила Всесвіт, стала популярною серед молоді та поповнює надалі баланси на рахунках редакторів, видавців та й самій авторці - Даніеля де Лятура.
Ніхто як то кажуть "не обіднів та не збожеволів !"
Про що ж вона, ця дивна книга ?
Ми надягаємо на свої ніжки улюблені шкарпетки.
Однотонні.
З принтами.
Авторські навіть, або ж як краще - ексклюзивні.
І не задумуємося, що наші шкарпетки можуть одного прекрасного дня втекти.
Куди ?
Одна в політику.
Друга в шоу-бізнес.
Третя в детективний розшук.
Четверта в королівство.
П'ята у рятувальники.
Шоста у кругосвітню подорож.
Сьома у флористику.
Восьма у якості прийомної мами.
Дев'ята лікарем.
Десята захисницею.
Справді ми не приділяємо цій темі увагу.
Бо й навіщо ?
Шкарпетки це всього навсього річ.
Яку не шкода спалити, викинути та купити іншу пару нових тих самих шкарпеток.
Нудьга !
Ми й дійсно нудні люди.
Тому не дивуйтеся якщо одна шкарпетка кудись дівається, вона й справді тікає у краще життя, аніж стоптується до кінця свого існування.
Несправедливо !
Помітьте.
Час змінювати свої погляди на своє
ставлення до всього.
Ніколи не пізно це зробити, але побачивши дірку у своєму лахмітті ми зможемо вправно її і зашити.
Зможемо !
Змінитися !
На краще !
Завдяки шкарпетці лівій і правій.
Віримо та працюємо над собою.