Лютий вітер пне у спину
І крижинками дощі.
Чом ти, милий, щохвилини,
Палиш вогнище в душі?
У твоїх очах безодня.
В неї падаю без крил.
Хай, засніжено-холодна
Мрія набирає сил.
Смак солодкого початку -
Це обійми вуст твоїх.
Ти - шукав собі коханку,
Незважаючи на гріх.
Жадно пью твоє кохання.
Ніч стікає по стіні.
Наче в перше і востаннє,
Ти - розчинишся в мені.