Окропило окропомі сліди замело.
Покотило в Європу –за сади, за село.
Відлетіло на захід.
Лиш під грім канонаднад солом’яним дахомзашумів сливопад.
Засиніло на росах,на іржавій межі.
Розливається просиньі пливуть міражі.
Синьосливі шрапнелі.
Сиротина
Мов щетина шинелі,пахне димом трава.