Як погляну в сині очі,
Моє серце завмира,
То я плачу, то радію,
То тріпощеться душа.
Від кохання шаленію,
Полечу я до зірок,
Заберу тебе з собою,
Не зроблю без тебе крок.
Сині очі, як озерця,
Покохав на все життя,
Ти відкрила моє серце,
Будь, красунечко моя.
Я в полон попав в озерця,
Я не думав, не гадав,
Один раз тебе побачив,
І відразу ж покохав.
В сині очі я дивився,
Я не бачив у них дна,
Щей запала мені в душу,
ЇЇ чорная коса.
Галина Поліщук (Ярмульська)