Я не обираю сварку
Я видаляю з серця
Назавжди чорні очі
Мені воно не треба
Мені мене так шкода
Я хочу бути з Богом
Як квітка розквітати
Як пташка знов літати
Як сонечко сяяти
Як дощик пробачати
І знову відчувати,
кохати та співати
Тихесенько любити
своє серденько-серце
Воно моє єдине
Воно мені рідніше
Воно моє назавжди
Пробачте, я не з вами
Я обираю Бога
Не дам я вам зламати,
Мою любов до Сонця.
©Альбіна Діденко
11.03.22.
Художник - Томаш Ален Копера