Півпуда бринзи і корзина перцю,
І сірий дощик скаче в
Як доведеться, то вже й
З тобою й. помирати тут мені.
Напечемо солодкої цибулі,
Із підчеревини нашкваримо
Під тихий крок зорі, під води
На цей пісок і ми вкладем свій крок.
Ми станемо тут жити та любити,
Під темним летом темних
Тут будем колисати свої
Й варить їм сірий дощик в казані.1966