У цигана вмерла мати,
Нічого діяти!..
Іде циган до батюшки,
Просить
А як хочеш поховати?
Може,
Ні, батюшка, прошу
Вже
Та то буде рублів
Тебе
О, нічого то, панотче!
В нас дорожча
Поховав піп циганиху,
За гроші
Аж тут йому
Циган
Сороківку? — піп питає.
А то ж твоя мати!
А ти ж за ню рублів
Обіцявся
Рублів десять!.. — циган каже.
За трупа гнилого!..
Та вона не варта
І живою того!..»