Цілуй мене ніжно, щоб аж до нестями,
Як сніг білосніжний собою вкривай.
Піснями своїми в обіймах затишних
Мене в ніч холодну у сні колихай.
Цілуй мене так, щоб мурашки по шкірі,
В очах, щоб твоїх я змогла потонуть.
Нехай нас життя буде мчати у вирі,
Та тільки з тобою не страшно заснуть.
Цілуй мене ніжно, часом навіть грішну,
Смішну, непокірну, залежну... І знай,
Що ти покохав лиш тобі тільки вірну -
Тримай мене міцно і не відпускай.