Учора побачення ми
На високій горі біля “старого місця”.
Я відібрав листи і книги,на прощання ми нічого не сказали
І розстались в перші дні квітневого місяця.
Повертався сам по шляху суперечок.
Над струмком хвилину постояв,де розірвані листки тріпотіли.
Все склалось так, що я почув себе глечиком,
І по моєму тілу пробігали автомобілі.3.
IV. 1917.
Владивосток