Я
До тихих затонів своєї душі
Про те що мовчу не признаюсь не
Я
Я
Я
Бо щось душу стиска мов кошмар
Я
Бо в смутку є пелюст
Я не хочу буть листом
Не хочу про зиму зітхать
Хочу бути
І жду
Хочу буть в парку і милій читати
Хочу кружляти я з нею у парі в
Багнесь ноктюрнів
Душу її
Хочу заплющити очі тісніше
Душу свою відчувати струнніше
Я
Я
Я
Я
І до тихих затонів своєї душі
Що чую — я в душу до тебе
Я признаюсь.8.
IX. 1916.
Владивосток