Не робили трагедій зі спогадів,
Не ховали серця у знеструмлених
Таємничих клітинах сходових.
Позабули про дні минулого,
Легковажно-далекоглядні
Химерні враження...
Ми були одним привидом,
Одним духом зі світлом, тінями
Та яскравим осіннім заревом.