Я не знаю де мені себе знайти,
Я не знаю в чому мо́я сила.
Просто хочу всіх я вберегти,
Ко́го я в житті хоч раз любила.
Я багато в чому завинила,
Я не знаю чи в усіх ось так —
Чи шукають люди щохвилини
У пустих речах незвичний знак.
Аби просто хтось мені сказав:
Вірною дорогою ти йдеш.
І нагадував мені він повсякчас:
Ти все зможеш, ти себе знайдеш.
Ти здолаєш все, що так боялась,
І подивишся інакшими очима,
Вбережеш усіх, кого кохала,
І врятуєш всіх, кого любила...
\лютий 2018\