Циган, русин, третій
Про те говорили,
Якби царство хто їм дав,
Що б вони робили.
Циган каже:
Якби
Моє царство було,
То такого б вже
На світі не було.
Я б по шию в салі жив,
В сало б одягався,
Сало б їв, на салі спав,
Салом
Ну, не диво такий
Русин
Кому сало в голові,
Той сала бажає.
А якби я був
Та мав царську волю,
Я би панів скасував,
Всіх пустив на
Ет!
Дурні ви,— каже
Не вмієте жити!
А якби я був царем
Знав би, що зробити:
Я би тілько
Царську
Та ще б таки того
Махнув за границю!”