Тихо в лісі...тихо
Вітер спить, тихенько диха
Він колише і цілує
Листя з квітами воркує.
Тихо в лісі... і над ним
Сонце світить, хмар загін.
Посилає промінь сонце
Світить в гущу, мов в віконце.
Золотавим сяйвом сяє,
Теплом зелень обіймає.
Причаївся ліс у долонях дива
Квітне радістю красиво.
Там у самій гущі, серед трав та зелені
Виросли тихенько,величезні велетні.
Два дуби, два брати рідні
Два кремезних ,немов сталь
Протягнули крони вдаль.
А між ними заховався,
Мов бешкетник розігрався
Молоденький,ледь примітний
Кедр, що виросте столітнім
Захищають його браття
Від морозів,та вітрів.
Щоб він ріс та ліс радів
Щоб і тут з'явились кедри,
Розростуться дива недри.