Голгофа, хрест,
Страшні, криваві
Товпа
Розпни!
Розпни!
І
На голові вінок,
По краплі
Спливає у струмок.
Товпа
Коли ти Бог єси,
То злізь з
І сам себе спаси!
Якщо не Бог,
А лиш юдейський цар,
То
На ворогів удар!
А ти мовчиш,
Здригаєшся, мов
Га!
Ти не Бог,
Лиш назарей,
Ісус!”. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Голгофа, хрест,
Страшні, криваві
Прости їм,
Боже,
Бо сліпі вони…