Не думай!
Спи!
Думки — отрута щастю.
Цвітуть дві тіні — дві лілеї чорні.
Не думай!
Спи!
До всіх скорбот причаснийі так усього в думці не обгорнеш.
Прощаючись із спомином останнім,що тінню вихиливсь з-за яви краю,в солодкім марнотратстві почуваннівкохання вицвіле знов прикликаеш.
Це справді зле, що покохав занадто,заміцно, зарозтратно.
Захват яснийв екстазу чорну ночі не міняти!
Засни!
Чи це життя, чи лампа гасне?