У житті буває таке, що дві абсолютно різні за типажем і змістом люди - починають придивлятися до одне одного.
Не закохуватися.
Вже задовбало це кохання із першого погляду!
Бути другом дійсно кльово.
Дружба це ж і є Любов.
В Біблії дружба важливіша за потрахушки.
Я вірю Біблії.
І напевно в дружбу між М і Ж.
Не знаю як Сарі Гейвуд це вдалося, але книга була варта уваги і всіх її зусиль для того щоб якась Альбіна Діденко її прочитала:)
Блін, героїню забула як звати.
Але сама обкладинка книги повністю доповнює колючий характер Альбіни.
Добре, хай буде Альбіна.
Давайте всі разом зробимо вигляд що головну героїню звати Альбіна?!
Ні в якому разі я не претендую на Оскар і тим паче на місце автора.
А ось на головного героя...ну якщо він і сам не проти.
А хто його питати буде?
Кляп в рот і гей-хо.
Пореготали і досить.
Роберт і так напудив собі в труси.
Це той що головний герой.
Смішний.
Чудний.
І навдивовижу любить квіти.
Кактуси.
Кажуть, що ця рослина символізує Самотність.
Можливо ми всі за своєю природою є самотніми в Душі і як правило проростаємо не до всіх.
Не до кожної людини.
Не до кожного серця.
Не до кожних кліщів.
Які кліщі?
Сезон весни.
Вмикай мізки.
А ми й далі продовжуємо.
Книга "Кактус" про дорослих і ЗРІЛИХ людей.
Це там де є правильний чоловік і правильна жінка.
Вони як половинки між кислим і солодким.
Гострим і солоним.
Екстер'єр та інтер'єр.
Гармонізація!
Мені подобається що тут є сенс між кактусом та самою Альбіною.
Чоловік хто?
Садівник, ось хто.
І те як він вміє правильно доглядати за своєю квіткою, тим більше розкривається її точка G.
Жіночність у всій красі.
Напевно багато хто із нас спеціалізується на сексі, і абсолютно не розуміє чому так мало щасливих пар поруч?
Відносини це ж і є Мистецтво.
Мистецтво доглядати за своєю Природністю.
Мистецтво кохати у собі Природу.
Мистецтво дарувати Природні Емоції.
Мені дуже подобається природні відносини між героями.
Без кліше і гніту.
Просто люди.
Просто жінка та чоловік.
Просто любов.
А до цього дружба.
Клас.