Мені обридають
Хочеться спостерігати рухи
Щоб за ними тяглась моя
Музика самособойне
Переганяю рух
Люди мене не
Крізь пальці
Здаються вони
Як забагнеться.
Мені обридли
Цілком іншої
Веселіш і безглуздіш
Багнесь також вимовляти
Ніхто не
Язик утворює
Помовчу трохи щоб знову
Тягтися знов за чужими
Загубити
Треба встати постояти
Одній
Може збагну тоді
І взагалі.1.
V. 1914