Чужинцем варене на мило,
Тираном прокляте у снах,
Хоронене у ста
І рубане у ста боях
Непохоронене, невбите,
Мерані золотий, лети!
Твоє ім’я, мій тату-світе,
Поете мій, мій дух святий!
Затятий дух мій із
На пил — не пил, на згин — не
Блакитні пальці
І царська ласка трьох могил…1970