Випив мужик півкватирки,
Хлібом заїдає.
А жид ходить коло шинку,
Борухи
Чи є,
Мошку, у вас рабин?»
Став мужик питати.
А жид:
Гирсти!
А чому ж
Рабина не
А розумний у вас
Жид аж вийшов з
Та вже ж,— каже,— розумніший,
Мужику, за
А що ж рабин у вас робить?
Що він
Що він робить?
Все
Читає…
А коли ж він спочиває,
Як все коло
Спочиває дуже
Або ані кришки.
Он привик, бач, коло
День і ніч
А як же ж то, орендарю,
У рабина
Та тим глупством у нас
Себе не займає:
Єсть такий там у рабина,
Що за дітей дбає».