Мов свічка, куриться черемхав побожній вечора руці.
Вертаються з вечірні лемки,до хат задумано йдучи.
Моя країно верховинна, —ні, не забуть твоїх черемх,коли над ними місяць линевівсяним калачем!
Мов свічка, куриться черемхав побожній вечора руці.
Вертаються з вечірні лемки,до хат задумано йдучи.
Моя країно верховинна, —ні, не забуть твоїх черемх,коли над ними місяць линевівсяним калачем!