Кинь пісню на вітер,на вітер слова!
Десь шепотом віти,десь шумом трава.
Не в воду глибоку,а в сонце пливеш.
Подумай, нівроку:ех, світ цей без меж!
Дме вітер у рунажиття молоде,на яблуні струнахдолоні кладе.
Немає ще
Хтось кличе з яруг.
Послухай: це зяблик,це сірий твій друг.
Ти сонно на яві,ти п’яний від сну.десь шепотом явірвітає весну.
Десь шелестом
Що більше тобі?
Сьогодні щасливийти птах, далебі!