По мотивам І. Губермана
Вперед і вгору? – нам негоже;
Сидим із другом (із розвідником),
Плювати нам, хто переможе
В борні мерзотника з негідником.
Оригінал
Ни вверх не глядя, ни вперед,
сижу с друзьями-разгильдяями,
и наплевать нам, чья берет
в борьбе мерзавцев с негодяями.