На олімпійськім
Всі.
Ні не всі!
Чечні нема,
Вона при броні в
Свободи, бореться сама,
Волає цілий світ
І задихається при сконі,
А світ — скала глуха й німа!
Від крові гори там червоні,
Там трупи купами!
Прийшла туди в старій
Царів московських
А тут знамена мчать, мов коні,
Мов гриви, в’ється бахрома,
Тут сто народів у колоні,
Але чеченців тут нема!
О Боже, людство у
Твойого сонця, наче цьма,
Жене на погин свій сліпма,
Та все ж у буйному
Воно прекрасне!
Та
Чечні на цьому стадіоні
І це твоя страшна страма!***