Я бачив тебе
Між дівчатками з п’ятого класу.
Ти така ж, як вони:
Тонесенька стебелина,
Навколо якої
Гуде, мов пропелер.
Я бачив тебе
Між невістами молодими.
Ти така ж, як вони:
Біле чоло у веснянках,
Навколо якого
Ореол материнства.
Я бачив тебе
Між бабусями сивоокими.
Ти така ж, як вони:
Прозорий щільник із медом,
Навколо якого
Спогади, наче бджоли.***